09 mayo 2014

la poca vergonya de la generalitat de catalunya i els seus governants

El departament d'Economia de la Generalitat de Catalunya ha xifrat en només 330.000 euros la indemnització al Grup Balañá --qui continua mantenint un silenci traïdor amb la Tauromaquia-- després de la prohibició de les corregudes de bous a Catalunya i no poder donar-li l'ús que La Monumental ha tingut com a principal activitat des de l'any 1914.

330.000 euros. Només. Fa vergonya si pensem que eixa xifra la recaptaven les taquilles de La Monumetal amb poc menys de mitja plaça coberta (unes 9.000 persones, a una mitjana de 40 euros) en qualsevol de les 18 o 20 corregudes que programava.

La indemnització de la Generalitat de Catalunya no ha aconseguit omplir La Monumental. Autèntic irresponsabilitat.Vergonya fan. Primer ho feren per l'ús irrespectuos de la democràcia. I ara per resoldre ignorant --amagant-- la realitat cultural que varen prohibir.

Però, res ve de nou. La clase política que es creu més catalana que ningú ja sabem com la té presa amb tot el que faça pudor a bou brau i tauromaquia.
No hay comentarios: