30 septiembre 2015

l'enhorabona del govern d'algemesí a la comissió taurina


"L'equip de govern de l'Ajuntament d'Algemesí vol expressar la seua felicitació a la Comissió Taurina pel canvi introduït en traure el bou de la plaça. Per evitar imatges impròpies i desagradables amb els animals morts, hui la Comissió ha decidit carregar el bou a la mateixa eixida del recinte i tapar-lo amb una lona, evitant imatges controvertides que, en opinió d'aquest equip de govern, no demostren els valors de respecte als animals cada vegada més arrelats a la nostra ciutadania.
Enguany ha estat un any de canvis importants en aquest aspecte a la nostra ciutat, com la substitució de la becerrada per una capea respectant la integritat de l'animal on els vedellets tornen a la ramaderia, la transparència facilitant l'accés a l'ajuntament tant a representants dels grups animalistes com als mitjans de comunicació i ara posar mesures per evitar conductes anòmales després de la mort del bou.
Volem agraïr als ciutadans i a tots els sectors i sensibilitats en joc la millora de la imatge de la festa i la convivència.
Seguim treballant per fer possible el canvi a millor."

No hay comentarios: