07 diciembre 2007

el valenciòmetre del consell està fotut

De vegades, per no dir sempre, la política valenciana reacciona per filies i fòbies ben concretes i s'encabota fins a dir prou. Ara, sembla, que el Consell que presideix Camps compta amb un valenciòmetre com arma secreta davant les properes eleccions. Serà veritat?

Del tema ja hem vingut postejant estos dies enrere i no podem deixar de fer-ho. Cada dia una noticia nova ens sorpren. I podriem haver tocat altres temes i oblidar-se d'estes filies i fòbies que ens són tan alienes, però no pot ser. Podriem haver aprofitat el pont de la "Inmaculada Constitució": he estat l'únic que ha trobat a faltar un discurs pseudoinstitucional de Rajoy encara que fora en horari de teletienda? També dels trets per la culata de Chávez (qui deia del seu tarannà democàtic: "victoria de mierda") i del seu imitador, Morales. I com no, de terrorisme, ETA i l'Espanya Crispada, que ja ho ferem i encertarem.

Però, eixe valenciòmetre secret no em deixa dormir tranquil. Pot ser no funcione com toca, perquè alhora d'oferir titulars com els de la imatge no s'entén. No es pot donar via lliure a l'enèsima barbaritat urbanística, l'anomenada Manhattan de Cullera, i al mateix temps dir que els caps de llista que presente el teu partit "tindran experiència en la defensa de la Comunitat". I al dia següent inventar-se un carnet de valenciania per a aquells que resideixen fora de la nostra benvolguda Comunitat.

Que ningú es fie: el valenciòmetre del Consell està fotut.

No hay comentarios: