15 febrero 2008

projecte de pàrquing en catarroja: la resposta del veïnat

Catarroja, millor el seu alcalde, Francisco Chirivella, té entre mans el projecte de fer un pàrquing subterrani a la plaça del Fumeral, també coneguda com del Rajolar. En el projecte també està Paco Roig, tot un personatge. Els veïns, al ser consultats, han donat prompte la resposta, per escrit i des de els seus balcons:


Per supost, costa entendre la proposta, i encara que tots sabem com està de complicat trobar lloc per aparcar, també sabem que el poble té una seriosa mancança de zones verdes. Per això, el veïnat s'ho ha pres tant seriosament. A més a més, quan el problema es comú a tot el poble, va ser el mateix Ajuntament qui va decidir fer la remodelació del Carrer Nou, on hui és impossible deixar cap cotxe. I què passa ara: que tot és més complicat encara. Sol·lució: vendre el subsòl ara que no està gens clar allò de vendre l'horta.

Les pancartes de les balconades van a molestar, ara, en plena campanya electoral. Però, Catarroja es pot dir que està aveada a l'agitació i propaganda. De tant en tant, apareixen pintades a llocs publics i ben visibles. Unes desapareixen al poc de temps, normalment aquelles contraries al poder municipal, mentre que altres, encara que estiguen en una de les entrades principals del poble, sembla que no li molesten a ningú:

2 comentarios:

Catarroja Blog dijo...

Doncs el poble a parlat, ara Chirivella que faça el que crega, però esta prou a la vista en els balcons...

Salut!

PD: Jo també passe de polèmiques, amics?

Samaruc dijo...

jo estic a favor del pàrquing i tu també, ara que tens cotxe ;)