31 marzo 2014

la setmana de bous 2014 de algemesí cuenta con un presupuesto de 316.000 euros



- Son 4.300 euros menos que en 2013, cuando se programó un ciclo ejemplar.

- La cifra de 316.000 se ha alcanzado tras la subasta de cadafales por los que han pujado las peñas.

- Se han cubierto 27 de los 29 cadafales, quedando dos bajo la gestión de la Comissió.

- El próximo 1 de abril se formará la comisión que se encargará de confeccionar la feria de novilladas y los espectáculos nocturnos.

- La Setmana de Bous 2014 d'Algemesí se celebrará del 20 al 28 de septiembre.

- Para ajustar presupuesto parece obligado darle continuidad al Trofeo Naranja de Plata para novilleros sin picadores, que se ideó en la pasada edición.





Vía :: Algemesí Web |

La subhasta de cadafals que es va celebrar anit a la Plaça Major aconseguí 316.000 € per a l’organització de les jonegades i espectacles nocturns de la Setmana de Bous 2014. La comissió que isca de la reunió del dimarts, 1 d’abril, comptarà amb 4300 € menys que l’any passat per organitzar els 9 dies de festa gran d’Algemesí. La crisi està pegant fort a la festa taurina d’Algemesí i la recaptació no remunta. També, igual que va passar ja l’any passat, dos cadafals -el 27 i 28 situats al sol- s’han tornat a quedar buits.

Pel que fa a les penyes la plaça es queda pràcticament com en l’anterior edició. Sols canvien d’ubicació alguns cadafals de la zona de l’esglèsia (baix del campanar la majoria). Així la Xe que Xent cedeix el lloc a la penya Pa l’Arrastre, amb la que s’intercanvien la ubicació. La resta de cadafals que canvien són la Xiflalí que enguany ocupa la plaça 23, Tot Per Viure omplirà la 23, Kasidebaes la 24, la Petaló la 25 i Xiflalí-Caguerà de Bou que es  col·loca al cadafal número 26.. Enguany el PP, que l’any passat muntà la penya Pixarrà, també s’ha quedat el cadafal número 29, a preu d’eixida: 7500 euros.

Cal assenyalar que les licitacions (puges) han segut pràcticament inexistents, ja que el a excepció de 5 cadafals, la resta han segut adquirits per les penyes a preu d’eixida. Aquesta absència de licitacions ha fet abaixar  la recaptació. Tant que enguany es comptarà amb 4300 € menys per a l’organització de les festes.

No hay comentarios: