03 marzo 2014

s'aprova a badalona la festa 'bous a la plaça'

Vía :: ÀreaBadalona |

http://socbadaloni.files.wordpress.com/2013/08/correbous-llefia.jpg

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 25 de febrer la celebració de la festa “Bous a la plaça” que se celebrarà el 21 i 22 de juny de 2014, organitzada per l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià Gran Sol, per tal d’obtenir l’autorització de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat.
Des de 1984, l’Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià organitza cada any una activitat de bous a la plaça, segons la definició de la llei 34/2010, d’1 d’octubre, de regulació de les festes tradicionals amb bous, que les defineix com a “deixar anar els animals en un recinte tancat, una plaça o un lloc similar, construït amb barreres de protecció i grades per al públic, per evitar que surtin del recinte”. Aquesta associació de veïns organitza aquesta activitat en el marc del programa de festes amb motiu de la festa major del barri de Sant Joan de Llefià, durant els mesos de juny i juliol de cada any, en el parc del Gran Sol de la ciutat.
(...)
El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, de dos regidors del grup municipal de CiU i del regidor no adscrit. Els altres dos regidors del grup municipal de CiU s’han abstingut. El grup municipal d’ICV-EUiA ha votat en contra.

No hay comentarios: