09 octubre 2015

#culturadebouradio con paco ureña, alberto gómez, cristian climent... 'i un recaet al senador mulet'

Os recomiendo la entrevista con que abrimos el programa. Hablamos con Paco Ureña tras su paso por la Feria de Otoño.




Prestamos atención al fin de semana de toros en Utiel y El Puig. Nos acompaña en el estudio Alberto Gómez, quien el sábado se encierra con seis toros en solitario a beneficio de Aspanion (Asociación de padres de niños con cáncer). Una gesta que merece toda la atención y más. Y entrevistamos a Cristian Climent que hace doblete en su pueblo, El Puig, en las dos novilladas que se celebran los días 9 y 11 de octubre.

Però abans, UN RECAET... al senador Carles Mulet

Un recaet al senador Carles Mulet. El infame senador Carles Mulet. L’altre dia va tindre l’ocurrència de preguntar si Tendido Cero es podia eliminar de la Tele Pública. Ho va fer al Senat. I clar, li digueren, ves a pasturar, que eixa pregunta està fora de lloc. Però, ell cobrarà igual.

Pregunte: Des de quan Compromís, perque Mulet és senador per Compromís i en teoria representa a tots el valencians a la cambra baixa… des de quan Compromís està interessat en intervenit sobre la programació d’una tele pública? Es més: li preocupa o molesta la pluralitat de continguts al senador Mulet de Compromís?

La tinguerem en twitter l’altre dia. Clar, i ben prompte, i no per antitaurí --el xicon pot ser allò que li vinga en gana--, sino per prepotència, alliçonament moral i falta de respecte, el Senador Mulet (que el paguem nosaltres, vosté que escolta i jo mateix) va provocar una profunda vergonya aliena.

No perque diga que Tendido Cero televisa assasinats. Assassinats, Senaor Mulet, són les 4 dones mortes d’esta setmana, els del tiroteig a Estats Units o els voluntaris de Metges sense Fronteres morts a Kunduz.

Voste deixe de dir bobaes a sou amb diners públics!

Tendido Cero des de 1986 fa PE-RIO-DIS-ME a partir d’un fet cultural que a l’any ven més de 5 milons d’entrades, i que és probablement, la Cultura de Bou, un dels elements vertebradors del poble valencià, present a més de 280 municipis del País Valencià.

No cal que vinga donar lliçons moralistes, senador Mulet. Si volen demostrar el seu totalitarisme i mala educació democràtica, avant!! Teniu 4 anys per davant, afanyeu-vos!!

Però, ací ho tenim ben clar: seguirem compartint amb naturalitat la nostra CULTURA, la que compartim en milions de persones, i ho farem sense cap complexe. Perque la cultura
(també la Cultura de la Tauromaquia) és ingobernable... i és, fins i tot, part de la nostra educació.

Senador Carles Mulet, per vergonya aliena… DIMISTISCA!!

Açò és Cultura de Bou… Activisme i passió per la Tauromàquia. Açò és Cultura de Bou.

No hay comentarios: