21 julio 2008

calor, els antis, una volta pels corrals... i una paella!

Molta calor ahir al bous. Més encara després de de dos dies de Summercase. Imagina. Però, la vesprada de bous mereixia, carregant amb la motxilla i tot, disfrutar-la. Toreros de culte, són toreros de culte. De la Rosa i Calvo.

L'arribada del tren de Barcelona, amb temps de sobra. Pujarem amunt a vore els bous que estan als corrals. Entre d'altres, la correguda de Zalduendo que mataran Ponce, Castella i Cayetano.

En una de les dependències dels corrals, la familia Martínez, que viu a la plaça, i uns amics un poc abans de les set tiraven al menys tres quilos de carn a una paella ja amb l'oli calent. Quines hores són estes de fer una paella? Ens preguntavem mentre la cosa tirava endavant. I l'hora del paseillo, s'acostava.


Però, encara teniem més temps, i altre espectacle era interessant de presenciar mentre ens hidratàvem, el que oferien els antitaurins -entre 70 i 90- davant la plaça. Mani amb molt d'aparato fins elevar la Marxa Fúnebre a canço de l'estiu. Segur que ningú de tots ells imaginava que dins la plaça un grapat de llenya donava foc a tres o quatre quilos de pollastre i conill. Només volien cridar fins cansar-se. Ho feren prompte.


PD: Els antis no cal que em donen les gràcies per fer-los propaganda. A la foto, entre els manifestants, un dels col·laboradors d'eixe blog amb no massa trellat que és Catarroja Descoberta i al que tan li agrada mirar-se el melic. De res, de res.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei, t'has passat. Podries ser més respectuós amb la gent que no pensa com tu. Si no t'agraden els antitaurinos, passa d'ells. Per a què fer-los propaganda? per a fer la gràcia? Així que aconsegueixes? Donar mala imatge de la gent del teu rotllo, perquè fins ara jo pensava, estos antitaurinos es passen, tracten mal a la gent que va als bous perquè han rebut una educació diferent (els he sentit insultar a esta gent i això no em sembla bé). Però ara us comprenc, us agrada el joc, et sents més guay amb estes baralles de pati d'escola. De què vas? del reportero más dicharachero, que té l'exclusiva d'uns antitaurins front a la plaça... un pulitzer haurien de donarte.
Què mal has quedat posat eixa foto i eixa postdata.

Unknown dijo...

Exclusiva ninguna. Si es possen ahí serà perquè volen que els vegen.

El post és amb un tó irònic de principi a final. De les coses que vaig vore a la plaça i als seus voltants abans de la correguda.

Els anitaurins, clar que no m'agrada el que pensen respecte a les corregudes de bous. Però si lliges, voras com no entre en cap debat. Ells varen cridar fins que varen creure suficient, mentre que els aficionats estaven sentats a l'hora de la correguda al tendido, per cert, patint molta calor al sol, sense entrar ningú en cap barralla de pati d'escola. Com en Beniparrell, cada un a la d'ell.

L'educaciò dels antis no la vaig a possar en dubte. És més, crec que no serà molt diferent a la que he rebut jo. Segur, hi han antis que insulten com poden haver aficionats que també ho facen.

Això sí, l'única referència directa és a un blog anònim i partidista del meu poble, que en 18 dies que porta en marxa ja es fa autobombo i tot, i a on precisament s'havia fet resò de la convocatòria de mani de la foto.

Salut!

Anónimo dijo...

Pero que guapo has sacado al tiazo de las gafas!
Ai pillín!

Anónimo dijo...

A VORE... UN BLOG ANÒNIM, DEL TEU POBLE, PARTIDISTA, QUE ES FA AUTOBOMBO...?
L'ALLIPEBRE!!!
PREEEEEEMI!!!

Rafa Pla dijo...

Gràcies per traure'ns tan guapos a la foto, encara que no haguera passat res si t'agueres arrimat per a fer-la. Ja dic ho haguera passat res, nosaltres som gent PACÍFICA.
Felicitats per escriure un blog amb tant i tant de "trellat".
Salut!