16 diciembre 2008

els mons de font de mora i la no informació a canal 9

Per increïble que semble, és així. Font de Mora és incapaç de negar cap rectificació. Ell continua al seu món ideal de conseller després d'haver aconseguit amb la moratoria que ja permet, a més d'en anglés, impartir Educació per a la Ciutadania en castellà i valencià el que era el seu únic objectiu, seguir com a tal, es a dir: no dimitir com conseller d'Educació, l'única cosa que li importava realment.

"El conseller, preguntado por esta cuestión en los pasillos de Les Corts, ha expresado su opinión "muy positiva" sobre lo acontecido ayer: "No ha dimitido quien les habla y la orden sigue plenamente en vigor excepto para las cuestiones que se plantean en la moratoria", ha señalado."

Mentre, he fet l'esforç de seguir les notícies de Canal 9 este migdia per a no trobar cap informació al respecte d'allò que ha estat portada hui a El País, i entre d'altres, sobre tot a Levante-EMV y Las Provincias.



A Canal 9, de la rectificació del Consell que presideix Camps, ni pruna. He estat atent fins que ja ho he donat per impossible, i quan menys ho esperava, com si a la televisió pública es rigueren en la cara de tots els valencians, ha fet aparició Alejandro Font de Mora a la roda de premsa de presentació de ves a saber tu quin congrés que aviat es celebrarà a València i que serà, i eixa era la notícia, integrament amb anglès, però d'Educació per a la Ciutadania i com es podrà impartir des de hui, res de res. Tot seguit, la notícia a l'infortiu que paguem tots el valencians era el milionari divorci de la cantant Madonna.


PD: Últimament només veig els 'informatius' de Canal 9 per a vore allò que no diuen i sí és notícia per a la resta dels mitjans.

No hay comentarios: