22 junio 2009

un vilafranquí a iran

Dani ha plantat el seu Cadafal, tal i com estan les coses, a Iran per una setmana. D'allí ens conta quan pot i això ja és prou. No sempre es poden llegir les impressions d'un vilafranquí a Teheran per una setmana, i quina setmana! Al principi, això és el passat dissabte, deia estar "acollonit" de vore tanta gent al carrer i que ha tingut la sensació d'estar més prop que mai "d'una revolució".

Però, també ha tingut ocasió de fer anàlisi, més o menys, de la societat: "Sumats els uns i els altres un es podria creure que Ahmadinejad hage guanyat legalment les eleccions, potser els passa com a nosaltres, que per molt que en alguns ambients ens creguem que som molts que pensem que els nostres governants són de vergonya, ignoren que a l’altre costat hi ha una massa de gent que ja els va bé així".

Iran, diuen, ara està bó per als internautes, Twitter és ara el rei davant la censura. Però, la mirada d'un vilafranquí allà contada al seu blog, no té preu.

I ara, hui dilluns, les coses estan en un nou punt a Iran
.

1 comentario:

Dani dijo...

Gràcies pel post Andrés. Ara ja no estic allà, ens van repatriar per seguretat.
No em vaig atrevir a prendre fotografies de la primera manifestació, però no érem massa occidentals allà. Em falta un pèl per arribar a ser periodista de batalla ;)