08 octubre 2010

video resum de les ¿festes? de catarroja

Les Festes de Catarroja passaren en setembre com el burro de Victoria, sense pena ni glòria. Els qui participen són pocs en comparació al nombre d'habitants de la població, i per a la resta el més fàcil és no adonar-se que el pobre està en festes.

El format de les festes de Sant Miquel deuria revisar-se, el propi Ajuntament deuria desvincular-se poc a poc, fer una crida a la participació dels veïns i diferents associacions i obrir la programació sense cap dels molts prejudicis de hui. Festa diuen? Pot ser, però no per a tots ni tampoc a totes hores. No és normal que abans de la dos de la matinada un divendres o dissabte ja no quede res al poble. Els diners es podrien gastar d'altra manera i fins i tot es podrien fer molt més cundidors. Si ara són els moros i cristians un dels principals motors de les festes, donem-los terreny per a fer coses; i per cert, on estan els festers i les festeres, s'han perdut ja per sempre o no fan res ni tenen edat?

Açò és el video resum de vora un mes de les... festes? patronals de Catarroja.

1 comentario:

Toni En Blanc dijo...

Molt d'acord amb el que dius, sobretot amb el tema del format de les festes. Crec que no és el correcte, i només fa falta passejar un dels suposats dies que Catarroja està en festes i veure si hi ha l'ambient que pertoca o no.... i no, per no haver, no hi ha ni ambient, ni bo ni dolent.

A mi em dóna vertadera enveja visitar altres pobles en festes i veure que allí si que hi ha FESTA, i no el que tenim al nostre, però tenint el compte com de cabuts són al nostre Ajuntament, crec que continuaré tenint enveja dels altres pobles per molt de temps...