04 marzo 2015

la persecución a la tauromaquia continúa en catalunya... el totalitarismo antitaurino campa a sus anchas

Hoy el Parlamento de Catalunya ha prohibido --con los votos de CiU y ERC-- las tientas (pruebas de bravura) en las ganaderías autóctonas de las Tierras del Ebro dedicadas a la crianza de reses bravas.

Así lo cuentan a través de la Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l'Ebre:

ES PROHIBEIXEN LES TEMPTES A LES NOSTRES RAMADERIES

El Parlament de Catalunya acaba de votar la esmena 361 on es demanava la regulació de les temptes a les ramaderies de bous braus. Una esmena presentada pel PSC.

Doncs bé, després de la votació, aquesta REGULACIÓ ha quedat DENEGADA amb els vots d'ERC, amb Lluís Salvador al capdavant i representant de les nostres terres. 

També han votat no CiU, tot i que Annabel Marcos i Meritxell Roigé, diputades per les nostres terres han votat sí, trencant així el vot del seu partit. El PSC, PPC i C'S han donat suport a la esmena però no han segut suficients els seus vots per tirar-la endavant. La votació ha quedat així:

VOTS A FAVOR = 47
VOTS EN CONTRA = 83
ABSTENCIONS = 1



Amb aquesta votació es prohibeixen les temptes a les nostres ramaderies, el més greu de tot és que diputats com Lluís Salvador, número 1 d'ERC a les Terres de l'Ebre i número 3 del partit a nivell nacional ha sigut un dels impulsors d'aquest resultat. Lamentem doncs que per a aquest diputat, les Terres de l'Ebre només representem el 2% de Catalunya i que no podien anar en contra de la resta del país. CiU per no trencar el pacte de govern que tenen al Parlament ha decidit finalment anar del braç dels seus socis de govern i també han donat la esquena al territori, en excepció de les dues diputades del territori que han votat favorablement.

Demà la nostra Agrupació es reuneix de forma extraordinària per a redactar un full de ruta a seguir a partir d'aquest mateix moment. Aquesta prohibició marcarà tot un protocol i del que esperem el màxim suport de la gent del nostre territori. Anirem informant.
Recordem també que divendres hi ha convocada una roda de premsa a la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre per fer valoracions de tot aquest tema.

No hay comentarios: