07 octubre 2015

senaor carles mulet: els tuits de la vergonya i la prepotència antitaurina


Està clar. Al Senat s'envia lo milloret de cada casa. El PP envià a Albertito Fabra i a Rita Barberà. I Compromís ha enviat a Carles Mulet. Lo milloret que tenien: demostrat queda. Lo millor per fer-nos sentir vergonya en un grapat de tuits. La nova (però ja vella) política en tota la seua prepotència.

Per ofrenar: ací tenen amb vostés al 'senaor' Carles Mulet en tot el seu esplendor fins guanyar-se la dimissió si la vergonya estiguera de moda en política. El senaor Mulet: des de les lliçons moralistes a la prepotència, per acabar en la falta de respecte.

Com si no fora Senaor a sou d'un ciutada qualsevol.

El senaor Mulet ens ha preocupat per una pregunta feta al Senat demanat la retirada del programa Tendido Cero. Clar, la pregunta no tocava fer-la al Senat i 'la feina' de Mulet ha estat perdre el temps.


Clar, l'argumentari i el trellat era el propi d'un antitaurí


I del tòpic-típic polític de Compromís prepotent i moraliste, gracioset... ens queda un modernor víctim o un d'eixos 'the niu retorets'.


Nivell senaor Muuuulet. Per cert, uns apunts sobre Tendido Cero, en antena des de 1986...

Però el Senaor, fardant d'arguments!


I no, no podia deixar de dir bobaes: bous, prostitució, santa missa, assassinats, armes... tot un Senaor.
Però allò que no li interessa (o li fot)... "no serà pa tant". 


Ah, però si ell governara flipariem. I això si que fa por.Només li falta enviar-te a fer la mà... Sense oblidar que estem davant un 'Senaor'!


Per cert...

Un problema per a ell...Però, ja que tot i que encara estava amb ganes de donar lliçons, millor deixar-li les coses clares.


Perquè algú, i precisament de la seua corda, va dir fa poc --i molt ben dit-- que la cultura és ingovernable. Aixina, que vist el lamentable espectacle i la seua falta de respecte (i arguments), només queda una cosa:
Ja estava tot dit...

Açò tenim.

No hay comentarios: