18 junio 2009

catarroja juga ara a polis i cacas, i mentre deixa fer als lladres de veritat

El poble de Catarroja tot a una --com Fuenteovejuna i per iniciativa del govern municipal, clar-- s'ha propossat combatre les merdes de gos. I per a dur a terme este objectiu convida a tots els ciutadans a participar com a xivatos i a denunciar les merdes que es troben pel camí. Fins i tot i ha un compte de correu electrònic que convida a partir-se de riure: nomesmones@catarroja.es

Des de fa una setmana el poble està ple de cartells anunciant-ho: "En són pocs, però encara embruten. Ajuda'ns a identificar-los". I es veuen situacions d'autèntic surrealisme --o només és una foto preparada?--. Els veïns encarats per una merda mai millor dit --de gos-- i l'aromàtica prova del delicte, assenyalada. És al que es juga ara en Catarroja, 'a polis i cacas'.

Es veu que el cos de policia municipal de Catarroja té massa feina i no està com per a perseguir les merdes de gos fora de lloc, i ara el poble té que mirar on caga el chucho del veí per ajudar a fer la seua tasca als senyors agents de l'ordre públic. Sembla que la iniciativa no destil·la molt bon rotllo.

I com esta campanya haurà costat quatre duros --no?--, crec que és moment de pensar-ne més. Per a quan el veïns possant multes per mal aparcament? O no: per a eixa tasca els homes de Chirivella si que són capaços de fer-ho assoles. Saben de sobra on i quan es poden possar les botes repartint paperets color salmó, no cal que ningú els ho diga a estes altures. Tots sabem que els llocs per aparcar en Catarroja estan fotuts.

Però, netejar les voreres de les merdes de gos amb l'ajuda de tots no és suficient per amagar les fosques intencions amb allò anomenat Nou Mil·leni, un projecte urbanístic que pot ser siga, sí, la gran merda encara que no precissament de gos. Però és graciós --per no dir vergonyos-- i es ven fàcilment al mitjans de comunicació més asèptics esta última ocurrència del govern municipal.

I mentre Catarroja juga 'a polis i cacas', el cacos, els lladres de veritat, van a la seua pel poble. Esta nit alguna consulta mèdica ha estat víctima de robatoris. En una ben céntrica els lladres han furtat 200 euros més o menys, a banda de revolicar-ho tot i fer alguna xicoteta destrossa. A la policia no els ha sorprés el fet. Es veu que han estat varies les consultes mèdiques o dentals que han patit robatoris esta nit passada o en nits anteriors a Catarroja.

Però, tal volta, hui el que més sorpren a Catarroja és una merda de gos. Aixó sí.

1 comentario:

Anónimo dijo...

molta rao

el altre dia me vaig barallar a puñades
se ho vaig dir, aixo es terra, i el meu gos caga en la terra
despres -aixo un faig en ta casa
.......