11 mayo 2010

camps i la catalunya oficial, dos censures

En Catalunya volen prohibir, abolir, censurar, les corregudes de bous; En València, Camps vol prohibir tot allò que siga, es veja o s'escolte en català del nord. Totes dos decisions em semblen d'un elevat autoritarisme democràtic i una clara reducció en l'àmbit de la pluralitat cultural. Puc prohibir allò que no m'agrada i molesta als meus propis interessos, doncs ho prohibisc.

En Catalunya el procés va endavant carregat de mitges tintes. En la Comunitat Valencia les tisores funcionen directes i ho fan per tallar les emissions de TV3, sobretot quan hi ha futbol, i ara van a per les de Catalunya Ràdio.

Via :: L'Informatiu.com |
Segons ha pogut saber l’Informatiu, el passat dijous 6 de maig la Generalitat Valenciana, en concret la Conselleria de Justícia, va enviar un requeriment administratiu a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) perquè en un termini de 10 dies tanque els 12 repetidors que emeten la freqüència de Catalunya Ràdio i les seues filials arreu del territori valencià."

Em sap greu i con no entenc la situació que soportem els aficionats a les corregudes de bous en Catalunya, tampoc entenc quines són les raons (polítiques) que porten als governants de la Comunitat Valenciana per demanar el tancament de Catalunya Ràdio i les seues filials, com iCat fm de la qual sóc seguidor.

1 comentario:

Kiko dijo...

Mateixos gossos, però amb distint collar !