25 julio 2010

catalunya vol toros. hui a les cinc tots en la monumental



No podem estar en la concetració d'esta vesprada davant La Monumetal de Barcelona, però la recolzem des de València de totes, totes.

La votació de l’ILP ja té la seva data i la seva hora al calendari: dimecres, 28 de juliol de 2010, les 10 del matí en el Parlament. El primer punt del dia per votar, perquè no se’ls passi.

I nosaltres? Buscarem el nostre dia i hora: diumenge, 25 de juliol de 2010, a les cinc de la tarda a La Monumental. Des de vadebraus.com i mitaurored.com us citem allà, a la porta principal del carrer de la Marina. Si ningú no ens empara, si ningú ens ha volgut ajuntar, tu em crides a mi i jo a tu. I jo vaig. I teu vens. No es tracta d’una manifestació, no, és una cita perquè ens ajuntem, quants més millor, d’una manera tranquil·la i pacífica, amb les nostres banderes, amb les nostres reivindicacions, per la nostra Festa.

Ara és el moment. Potser encara no sigui tard. Si tots s’han tret la careta, si tots han dit la seva, ara et toca a tu, aficionat. A tots. Ni Federació, ni PSC, ni Plataforma. Tu aficionat, sense cap consigna, que no sigui cridar que Catalunya vol toros. I com aficionats som molts, estarem tots, els d’un costat i els d’un altre.

Farem gala del nostre gran tarannà i ens reunirem diumenge. A les cinc de la tarda. En la Monumental. Comptem amb la teva presència i a través dels comentaris, digues-nos que vindràs. O través de la xarxa social a Facebook. I dimecres, en el Parlament, repetim.

Pels toros. Per la llibertat. Per Catalunya. Ens veiem diumenge. I després, als toros.

No hay comentarios: