10 octubre 2011

enemics del valencià: una tal rocío casanova

Vía :: Levante-EMV | Del recomanable article publicat hui per Francesc de P. Burguera, 'Enemics del valencià':

Però, com s´ha alçat l´oratge, encara tenim més que veure. «Me irrita un poco, me cabrea y me da también un poco de pena que estén tan empecinados con el tema del valenciano». Això amollà una tal Rocío Casanova, tertuliana a sou de Canal 9 en el programa «Bon Dia Comunitat Valenciana», en un debat sobre la crisi i l´educació. «¿Por qué siguen ustedes tan empecinados con el tema del valenciano?». El presentador Xavier Carrau va eixir a contestar-li: «Perquè és la nostra llengua». La intervenció de Carrau no va impedir que Casanova, que és familiar d´un alt càrrec de la Generalitat, continuara menyspreant el valencià.

De Rocío Casanova en tenim més i igual que menysprea el valencià justifica les orgies de Berlusconi amb menors. I la nostra televisió pública li dona veu. Diu amb tota la poca vergonya: "Esto lo que hace al final es una generación, que ya lo somos nostros, donde no somos competitivos en el resto del mundo por una tontería en mi opinión".

'Una tontería' diu? També que los 'niños son los perjudicados'? Esperem que està Rocío Casanova deixe no torne a exir en la televisió pública de tots els valencians, perqué ens 'irrita'.

No hay comentarios: