29 septiembre 2014

comunicat de la comissió taurina d`algemesí

Davant la proliferació d'escrits, entrevistes i altres manifestacions d'opinió dels polítics locals, la Comissió taurina vol fer públic el següent comunicat. La Comissió Taurina és un ens completament apolític, i sense interés ni cap benefici pel signe polític del govern local existent en el moment. La Comissió es constitueix i dissol anualment, i els seus integrants són tots ells voluntaris, amb un màxim d'un per penya adjudicatària de cada subhasta. Cap d'ells rep compensació per la seua tasca, més enllà del benefici comú de les penyes adjudicatàries i de la seua pròpia penya.

L'organització dels festejos, ja siguen taurins o lúdics, i la seua estructuració és competència única i exclusiva de la Comissió Taurina i de les seues diferents subcomissions. Mentre la Comissió existesca no admetrà ingerència per part d'elements aliens a ella. Volem que este últim punt els quede clar a totes les forces polítiques de la localitat. Estem oberts al diàleg però mai a la imposició.

Finalment la Comissió vol recalcar que, especialment en època preelectoral com la present, no acceptarem ser moneda de canvi en les seues lluites partidistes.

"La Setmana de Bous està per dalt de tots nosaltres"



Signat : la Comissió

No hay comentarios: