29 octubre 2009

de bertín osborne a francisco camps, un beso y una flor

A finals de setempre vaig escriure el post 'Un beso y una flor, la nova vergonya de Canal 9' i ho vaig fer carregat d'indignació. Però, un mes després el programa 'Un beso i una flor', una mena d'Operación triunfo, és la revelació de la temporada a la televisió pública amb altes quotes d'audiència i aquell post meu és la principal entrada de visites a este humil blog. Tant, que ja als comentaris alguns seguidors del programa parlen dels concursants de qui mereix ser expulsat o qui cant d'allò més bé com si estigueren a sa casa.

Jo, clar, des de l'estrena el programa no l'he tornat a vore.

Fa un parell de dies Bertín Osborne, presentador de 'Un beso y una flor' va coincidir en la Conferència dels Instituts de Filadelfia Fundació Bertín Osborne que es va celebrar a València amb Francisco Camps. La Fundació persegueix ajudar als pares de fills amb lesió cereblal. Tot correcte i com sempre en estos casos, qualsevol ajuda es poca.

Però, les paraules per referir-se Bertín Osborne a Francisco Camps varen recordar als "amiguitos del alma" amb bigot i als jutges molt més que amics del president de la Generalitat Valenciana. Ara esta vegada li ho va dir Bertín Osborne, que a més a més de tindre una fundació amb més que necessaris objectius, és presentador a la televisió pública valenciana.

De Osborne a Camps:
un amigo de corazón, un tío honrado, un tío que se viste por los pies"

Era necessaria la passadeta de sabó? Tan negre ho té Camps, que fins i tot Bertín Osborne ha d'eixir a defendre'l?

No hay comentarios: