08 junio 2011

barcelona: más público en los toros que en el baloncesto

Durante la temporada de 2010 --con José Tomás inactivo--, las corridas de toros, rejones o novilladas en La Monumental de Barcelona tuvieron más público que los partidos de baloncesto de liga regular en el Palau Blaugrana o el Olímpic de Badalona.Vía :: Tauroeconomía |
El año pasado fue un 39% más de espectadores a la plaza de toros Monumental que al Palau blaugrana a ver al Regal Barcelona, según un informe de Juan Medina, profesor de Teoría Económica de la Universidad de Extremadura, elaborado para EXPANSIÓN(aquí).


Este estudio completaba el que ya posteamos aquí sobre lo que genera una corrida de toros de José Tomás: Un millón y medio o tres millones si esa corrida se celebra en La Monumental de Barcelona.

Parece que no queda otra. Frente a los ataques, cifras. Frente a la abolición y censura, la realidad.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Per a quan una entrevista amb Balañá Mombrú o son pare? no hi ha cap periodista que la puga aconseguir? si, ja se que no en donen, però seria tan definitiva...
En quan a la ILP tinc la sensació que no valdrà per a rés, encara que s'arribaren a les signatures necessaries. Per cert, clara la diferència de mobilització i implicació en la ILP de Prou i en la taurina. Donem per perduda BCN, es a dir Catalunya?
Salutacions des d'Algemesí

Andrés Verdeguer dijo...

Catalunya tal i com està hui, amb els polítics que té i la idea que estos tenen de Catalunya, està clar que els aficionats no hi cabem, encara que les dades demostren el contrari.

Jo tampoc veig que la ILP taurina vaja per bon camí. M'agradaria equivocar-me.

És més fàcil, hui per hui, fer-li una entrevista a José Tomás que al senyor Balañá, el gran beneficiari tant de la història taurina de Barcelona com de la mateixa abolició i això no deixa de ser curiós a més de fer molt pena.

salutacions!