24 junio 2009

operación triunfo canta a la comunitat valenciana

Primer que res, perdó per fer referència a Operación Triunfo i per ficar ací este youtube que durarà ben poc a la xarxa, segur, per la política de la cadena amiga amb tot açò de que la gent puge coses d'ells.

Però, anem a allò. Resulta que els xiquets i xiquetes que participen enguany en l'enèsima edició d'Operación Triunfo tenien el repte de fer una cançó per a la Comunitat Valenciana. Per a comprovar el resultat s'ha tingut que esperar fins la gal·la número vuit. Ahir va ser el dia... I com per enganxar a correr.

Com de malament té que estar la cosa per a que els responsables del promoció turística del govern valencià tinguen que recorrer als triunfitos de torn per a promocionar la Comunitat Valencia, com si no tinguerem prou amb les ameriquescaps, formulesuns i tot allò que se li passa pel cap a Camps o a algú dels seus per ficar-nos en el mapa.

Este govern mai té prou i sembla que no sap com gastar-se els diners públics, perquè imagine que debades no haurà quedat esta promoció al programa Operación Triunfo de Tele 5, encara que, comprovat el pèssim resultat i el zero en qualitat de la cançó, hagués segut el millor. Però, quants euros s'han pagat per esta inútil promoció? Ens ho contaran algun dia?

I perdó una vegada més, ara sí, ahí va la cançoneta, Te doy todo el títol:





AFEGIT: Ja sabem el que ha costat. 'Només' 600.000 euros.

No hay comentarios: