18 septiembre 2008

setmana de bous d'algemesí

El 20 al 28 de setembre es celebra la Setmana de Bous d'Algemesí de 2008. També, des de hui al 21 tindra lloc la primera edició de la particular Campus Party d'este poble de La Ribera, Algecampus.

Com estarem un poc més amunt, a Barcelona, per Algemesí no ens deixarem vore fins el dimarts. Són dies intensos i amb la plaça com a centre neuràlgic del tot el passa.



Estos són els cartells de nou dies de bous:

- Disabte 20 de setembre. 5 jonecs de “Hdros. de D. Salvador Guardiola Fantoni” per al rejoneador Sergio Domínguez i els joneguers Juan Francisco Prados i Carlos Durán.

- Diumenge 21 de setembre. 5 jonecs de “Hdros. Angel Sánchez Sánchez” per al rejoneador Antonio Domecq i els Joneguers Abel Valls i Diego Lleonart.

- Dilluns 22 de Setembre. Jonegada sense picar. 5 Erals de “Manolo González” per als becerristes Luca Ruffo, Jesús Duque, Jesús Chover, José Kragbo i Conchi Rios.

- Dimats 23 de Setembre. 5 jonecs de “Sánchez Arjona” per al rejoneador Roberto Armendáriz i els Joneguers Alejandro Esplá i Miguel Tendero.

- Dimecres 24 de Setembre. Correguda de Bous. 5 bous de “Manolo González” per al rejoneador Leonardo Hernández i els matadors Vicente Barrera i Francisco Rivera Ordóñez.

- Dijous 25 de Setembre. 5 jonecs de “Lagunajanda” per al rejoneador Alvaro Montes i els joneguers Octavio García “El Payo” i Miguel Angel Delgado.

- Divendres 26 de Setembre. 5 jonecs de “Cayetano Muñoz” per al rejoneador El Cartagereno i els joneguers El Sombrerero i Dámaso González.

- Disabte 27 de Setembre. 5 jonecs de “Guadaira” para Joao Ribeiro Telles i els joneguers Juan Luis Rodríguez i Román Pérez.

- Diumenge 28 de Setembre. 5 jonecs de “Cebada Gago” per al rejoneador José Luis Cañaveral i els joneguers Alberto Lamelas i Mario Aguilar.

No hay comentarios: