18 noviembre 2008

sis coses sense importància que et fan feliç

Des del Cadafal de Dani m'arriba este mem. Les regles són enllaçar a qui et passa la pilota (això ja ho he fet) i a continuació escriure sis coses sense importància que et fan sentir feliç. Ho pense un poquet i ahí vaig:

- Descobrir noves (i bones) cançons.

- Enrecordar-me d'alguna cosa que pensava que ja no recordava.

- El sol faller del mes de març a la plaça de bous de València.

- Adormir-me sense fer força.

- Fer un parell de veròniques i la seua mitja corresponent amb el barnús al eixir de la dutxa.

- Anar per la marjal en bicicleta, menjar pistaxos i arribar a Bilbao per agost.


I ara toca dir els sis bloguers als quals passe el mem per a que diguen aquelles sis coses sense importància que els fan sentir feliços. Així, els ho passe: A Xavi Bellot, qui està estrenant el seu domini propi. A Ignacio, el maestro. A Pablo G. Mancha, que, crec, sap disfrutar de les coses bones de la vida. I per això mateix, al senyor Tur. A Alicia Baidal, de Veo... veo, per on cada dia veu més coses. I a Josep de Saps què vull dir-te? Ah, i un més, també li passe el mem al guionista Paco López Barrio, a qui últimament li havia perdut la pista i que ara veig que torna a donar-li activitat al seu blog.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

hahahaha, eixes veròniques a l'eixida de la dutxa. Jo sóc més de fer una tanda al natural baixant la mà al treure'm la jaqueta al arribar a casa.

MaestroValencia dijo...

jeje ok Andrés lo pienso y esta noche respondo, pero lo de "estirarme" a la verónica con la toalla descontado que está!!!!!!!

Anónimo dijo...

Contestat està: http://elsnuvols.blogspot.com/2008/11/mem.html

Una abraçada!